Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

4 Mar 2013

Berdebar


Assalamualaikum

Hari ni result Ujian Pertegahan Semester 4 (UPS) keluar! Omaigod..omaigod!

Bohong kalau aku kata tak berdebar kan, sebabnya aku rasa hari tu punya performance memang teruk gila masa aku jawab tu. PLUS homesick semua. Okay tu semua hanya alasan. Apa pun aku sedar kesilapan aku yang tak amik serius masa nak exam. Okay aku mengaku! Damn! Rasa memang takut giler ni hari ni nak pergi tengok result yang ditampal pukul 4 kejap lagi... Haissshhh!!!!

Tapi masa tu aku dah berusaha sehabis baik. Mungkin? :p Walau teruk mana pun harap tak GAGAL mana-mana subjek. Even markah mid-sem ni 10% je tapi bermakna kowt untuk aku bawak masa final nanti.

Tak dapat gambarkan lah betapa nervousnye aku sekarang ni. Rasa macam jap gi nak kawen pulok. Padahal result je kowt. Okay, okay breath in.....breath out.... breath in... breath out... Gotta my smile :) Go to class first after that see my result dengan penuh redha. SMILE ;_      >________<! 

NERVOUS!




4 comments:

Nurul 'Aiziz said...

eh, result UPS keluar hari ni ke sis??

Nurul 'Aiziz said...

salam Thanx sis, kalo bkn sebab ternampk entry sis yg ni, az xtau hri ni result klua huhu bru lps tgk result. Thnx again

Cik Tanpa Nama said...

@Nurul 'Aiziz
YUP2 sis pown tunggu UPS ke? Macam mana result td?:)

Nurul 'Aiziz said...

@Cik Tanpa Namaa ah az tgu result UPS jgk, but not anymore.. waiting for PSPM pulak, Alhamdulillah, meningkat juga.. Congrate to you sis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...