Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

23 Mar 2013

Ibu muda





Assalamualaikum

               Syukur alhamdulilah.Setinggi-tinggi syukur kehadrat Ilahi kerana lahirnya seorang insan yang bakal menghuni bumi dengan gelaran seorang Khalifah ya Allah.InsyaAllah.Bukan mudah pada usia yang muda nak jadi seorang ibu, mak, mama, umie, mummy dan sebagainya.Tanggal 12 Mac 2013 lahirlah seorang insan yang diberi nama Nurul Umairah (Cahaya Kemerah-merahan) di dunia ini. Welcome sayangs!


               First of all, baby di atas tu bukannya Baby saya. Even ada jugak feeling-feeling nak pegang baby sendiri kan. Tapi tak tahu bila. Mungkin lama lagi. Ni first time aku pegang baby yang baru umur lebih kurang seminggu macam tu. Ya Allah rasa macam happy semacam, rasa sayang sangat-sangat dekat baby tu. Rasa tak sabar pulok nak ada baby sendiri. Teeetttt. Baby tu baby cousin aku sendiri, umur cousin aku tu sama sebaya dengan aku. Tapi jodohnya sampai awal kan.(Jeles!) So, dapatlah baby awal. 

              Tapi aku seriusly secara personal nya memang tabik spring pada mereka-mereka yang jadi ibu muda ni. Sebabnya bukan senang muda-muda lagi-lagi seawal 20-an dah ada baby. Ramai classmate aku masa primary school dulu dah kawen dah dan dah  ada baby yang boyot-boyot. Hehe. Seronok je tengok.

Korang teringin tak nak ada SAMSUNG S3 MINI? Haruslah nak kan.Cuba korang KLIK SINI.Harga dia range RM999 je tadi Iera usha. Murah pulok kan. Try lah usha



p/s:Preparing for seminar Dr Azizan Osman tomorrow!




4 comments:

Ummi Eila said...

comelnye name baby,cm baby tu jgk :)

NIA SI DRUMSTICK said...

xpe..watsapp je..hehe.. 0109627357.. sng sket.ahah..skrg nia xstdy kt puncak perdana lg..bru grad hujung last year.hehe..tya je nk tya psl ape.hehe.selagi mmpu nia tlg keyh..

Syazana Zainn said...

tahniah dekat ur cousin ada baby dah

kite ni dah umur 20lebih pon baru nak kaweng. hihkihk

haz said...

alaa. ingtkn tu ur baby. hihi