Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

22 May 2013

Cara senang nak dapat duit! [Tutorial bergambar 8shared]


Assalamualaikum

Selamat bercuti kepada diri sendiri! ngeh3

Hari ini saya nak Share cara senang nak dapat duit. Yela!Daripada kita online tanpa dapat apa-apa jom kita daftar dekat 8SHARED ni. Dan yang paling penting, ianya FREE!! Sekali org KLIK dekat link yg kita share tu kite dapat doploh sen!


KLIK SINI UNTUK DAFTAR

Mesti ramai yang cakap.. alaaa nak buat apa doploh sen je kan. Yes! Dulu saya pun admit jugak benda ni macam tak de faedah. Tapi lepas hari-hari tengok duit increase2 suka kowt!

Sambil chat2 tu boleh suruh membe klik kan..tak rugi apa-apa pun..;)
Caranya senang je,


  1. First,korang register dekat SINI,

Tekan dekat JOIN CIK TANPA NAMA ON 8SHARE tu ye untuk mendaftar

Selepas join, korang VERIFY EMEL, then nanti RM5 akan dikreditkan PERCUMA dekat akaun 8shared korang!


  1. Sign in macam biasa (masukkan emel dan password yg dah diregisterkan tu)
  2. Selepas login, ikut step2 dibawah:-
KLIK "SPECIAL"

PILIH MANA-MANA IKLAN.
Lepas pilih, cepat2 KLIK!






Then, KLIK pada arrow no 1
Dekat situ korang boleh pilih nak ayat macam mana bagi mempromosikan iklan tu

Lepas tu, KLIK pada arrow no 2
Korang boleh pilih nak share kan iklan tu dekat mana. 
For example saya amik nak iklan kan dekat Facebook ye

Akan keluar lah macam ni


Then, lastly, KLIK dekat SHARE tu. So, setiap kali orang klik, kita dapat doploh sen! Heeeee

Memang lah tak banyak, tapi saya baru join seminggu dah dapat RM16!!!

Proved!

So apa lagi, daripada tak dapat apa-apa online tu marilah kite mengumpul doploh sen..heeee
Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit! 

Nak join? KLIK SINI ( Free je)


P/s: Doploh sen pun duit jugak.. dah dapat RM50 nanti boleh cash out beli gula-gula :p





11 comments:

sodah binti jemah (bukan nama sebenar) said...

ouh lebih kurang churp churp lah kann.

inialolo.blogspot.com

Cik Tanpa Nama said...

yup2... :) ni daftar2 je dahdapat duit :)

Kucing Hitam said...

macam churp ker klo mcm churp2 mmg xsuka sbb churp nipu weekkk
http://long-cham.blogspot.com/

Cik Tanpa Nama said...

konsep dia memang sama macam churp2...tapi 8shared lebih cepat nampak result/duitnya ;)

Aina Zura said...

Nice tutorial :)
dari sirambotmaggi.blogspot.com
keep blogging :D

Liling said...

saya dah pernah cashout twice di sana. ;)

err..ianya adalah 8share bukan 8shared ;)

beza 8share dgn churp2 adalah 8share total min cashout adalah rm50 kalau churp churp is rm100..tp churp2 kekdang lebih tinggi reward compare to 8share ;)

apa pun goodluck !



http://lovelynemo.blogspot.com

Nilam Sari said...

nice tutorial . sebelum nih tak pernah tahu pon ade benda2 macam nih . thanz . :)

Anonymous said...

ana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal!

Asalammualaikum kepada semua sahabat, sedara mara, dan semua rakyat Malaysia..
Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil,
Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan.
Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan..
Tiada tipu muslihat.
Tak perlu cari orang.
Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je.
Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau computer sikit2.
Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member.
Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .
Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..
pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni,
and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya.
Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang.
Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.)

Ape2 pn cuba la dulu..

Kalau dah faham dan nak register, sila click:
http://bit.ly/1eEwdHi

puteri yasar said...

Peluang pendapatan buat ANDA!!!TANPA MODAL!!!
Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal! Asalammualaikum kepada semua sahabat, sedara mara, dan semua rakyat Malaysia.. Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil, Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan. Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan.. Tiada tipu muslihat. Tak perlu jual barang, dan kerja sikit2 je. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tahu komputer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD 25, bersamaan RM 80.00 lebih kurang. Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri... pastu apa lagi? Copy link anda atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu, mcm email, tweeter dan sebagainya. Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD 10 atau RM 30.00 lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk akaun terus atau cek (akan dipos terus ke rumah). Kalau dah faham sila klik link di bawah ye. Selamat mencuba..

Copy & paste link ini... http://www.theweeklypay.com/index.php?share=246695

DUA PULUH RINGGIT said...

cam mana boleh dapat income ya kalau tak bagi acc num pun?

ahmad sazuan said...

Mcm mne nk dpt income tipu agaknya...num acc pon tk minta klu dah tipu tuu.tipu jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...