Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

23 Mar 2015

Pipi Anti-gravity

Assalamualaikum.

23.03.2015

Hari ni, nope, malam ni. Aku rasa aku senyum je la kot. Entah kenapa tak tahu. Rasa macam pipi ni anti-graviti sangat malam ni. Asyik nak senyum je.


Pergi kafe nak order makanan pun rasa nak senyum. Sampai lah sekarang, now aku still on progress dengan kerja statistik aku sambil tersenyum even nombor tak la memberi apa-apa makna yang menggelikan hati aku.

Nak kata bercinta, TIDAK.
Nak kata dapat gaji, TIDAK
Nak kata dah habis exam, TIDAK.


Oraite, proceed on work now.
12.09am.

housemate, sengal, ketuk kepala.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...