Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

1 Nov 2016

Kind of excited random story. Nothing.

Heyyo!

Hari ni .. umm actually start dari semalam pun dah eksited ni nak jalan-jalan ke Penang. Hehuuu. Yela. Dah berapa lama dah terperuk dalam U ni tak kemana-mana. Jangan kan nak jalan-jalan, rutin aku, habis kelas, masuk bilik, esok p kelas, dan balik bilik. Cenggitu je haa. 

So ini tentatif yang aku cadangggkan lah. Tapi fleksible je. hikot la mana-mana sempat. Wuuuu excited!
But, control. Esok keluar buat chil je depan membe kau. hahaha






Alhamdulilah syukur wifi laju.Dan kau tahu dunia luar. Tapi kau tak "ke dunia luar" secara fizikal pun boleh jadikan kau rimas dengan diri sendiri. So esok aku nak enjoyyyyy puas-puas.

By the way,


Aku excited dengan 2.0.1.9. This year(2016), finish my degree, another year 2017, finish internship and graduate in sha Allah. And meet 2019 with BIGGGGG smile.. in sha Allah :) 






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...