Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

28 Jan 2013

Mid-sem Mood!!!!


Assalamualaikum

Short entry.

Esok bermulanya Ujian Pertengahan Semester 4 (UPS4). Means dah empat kali la aku amik UPS ni. Ni adalah UPS aku yang terakhir kat Matrik ni. Macam biasa, "percutian dua minggu" yang dijanjikan selepas tamatnya UPS adalah mimpi indah bagi student-student matrik ni. Haha Aku pun sekarang ni tengah homesick tahap maksima ni. Serious! Tengah study ni, tapi kepala dok menerawang ke alam persekitaran rumah. Dah nampak da bilik aku, kucing aku, semua-semua lah!.Haissshhh!! Sabar-sabar. 4 Hari lagi nak balik! Yea!!! 




Serious perasaan takut + excited(nak balik) + gementar semua dok bersatu padu dalam hati ni ha. Harap-harap aku dan kawan-kawan yang lain dapat jawab dengan tenang. Doakan aku ye kawan-kawan:D
For those yang sama-sama UPS esok, Good Luck dear. 













Antara aktiviti aku nak buat masa cuti dua minggu nanti:-
  • Siapkan Assignment Bio (Bio-kit)
  • Baju annual dinner ( Design-  -Beli kain-  -Tempah-)
  • Tudung annual Dinner
  • Cari beads untuk baju raya :p





4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...kakak doakan yer...

✿A I N A A✿ said...

ena pun sama mcm sis, kalau time exam rse tak sabar2 nak balik bercuti.. uhuks... apapun, all the best ye... u can do it

Cik Tanpa Nama said...

@Farah Waheda Wahid

tq sis :D

fatin aziz said...

all the best!! buat yang terbaik..chaiyok3!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...