Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

3 Jan 2013

PLKN


Assalamalaikum.

Wink*wink* Blog berwajah baru! Setelah hampir sejam setengah aku dok try and error dalam blog ni. Maka ni lah hasilnya! Suka-suka.Hehe.Walaupun tak sehebat mana blog aku ni. Tapi aku happy sebab aku berjaya edit sendiri. :) (berpandukan tutorial yang ada la kan)

Okay back to the content! Dua tahun lepas, masa aku lepas form5, aku ni boleh dikatakan "bertuah" sebab terpilih untuk menyertai PLKN. =_=! Tapi sejujurnya, masa dapat je surat PLKN tu aku rasa macam dalam neraka. (Haha jahat gila ayat). Aku ni memang tak suka berkawad-kawad semua bagai ni. Memang runsing gila fikir cara tak nak pergi PLKN tu. 


Aku pulak dapat tu siri ke-3. Ramai pulak yang kata kalau siri pertama tu untuk budak-budak intelligant, baik. Siri ke-2 yang so-so je. Yang siri ke-3 pulak untuk yang nakal-nakal. Aku ni nakal sangat ke masa sekolah? Rasa macam baik je. Teeetttt.

Then, lepas je sambung belajar dekat kolej ni, aku pun hantar lah surat penangguhan. Happy gila rasa dah hantar tu. Tapi tak de surat reply. Ah, lantak! 

Tapi disaat sekarang ni, bila aku dah nak habis study ni, kerisauan tu mula bertandang. Aku kene pergi jugak ke PLKN tu? Serious tak pergi. Tapi ramai je kata, mula-mula tak pergi, lepas tu kalau dah join PLKN tu rasa tak balik. Yeke?? 

Tapi macam mana pun tak pergi jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk!!!!


2 comments:

✿A I N A A✿ said...

wahh bestnyaa nak pergi PLKN dah.. ena tak dapat tau g plkn.. frust gila... hurmmmm

Sya Chot .. said...

dulu sya sngkut gak bnda ni,tp dapat PELEPASAN..hahaha..bukan PENANGGUHAN..syukur2.. 2 minggu sya kt sne,lps tu blik..ari2 ngs,org kt sane pun geram..:P