Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

15 Jan 2013

[Wordless] - Pembedahan Cik Tikus



Assalamualaikum

Semalam lebih kurang jam 2.45petang seekor tikus telah selamat di"korbankan" dalam tangan aku. 

Tikus jantan yang terpilih :D
Memang comel sangat-sangat Cik Tikus ni.Gemok!


Paku kan tangan dengan kaki dia
Waktu cucuk tangan dia dengan needle tu memang gigil tangan ni ha. Tak sanggup!



Gunting "baju" dia
Serious shaking kowt tangan masa nak mula tu.. Tuhan je tau. Shaking sangat-sangat! 



Ni la hasil nya selepas bukak baju dia





Fokus




Akhirnya!




Selepas buang perut+usus
.
.
.
.
.
.
.

Ada mcm Dr Iera tak? Haha

Seronok sangat-sangat pengalaman cam ni. Sebab dulu masa form five tak berkesempatan nak operate katak sorang-sorang. Kat sini dapat sekor tikus, operate sorang-sorang memang excited gila! Rasa macam nak operate je tikus-tikus  kalau yang berkeliaran . Wahahhahaa

2 comments:

Miss Za said...

Za pernah bedah katak masa form5...tu le sekali pgalaman mbedah2 nie... Seronok!! Disebabkan budak perempuan lain takut mjerit2, so Za dapat bedah 2 ekor katak!! tp sedihh sgt pas dpt tau katak tu x dijahit semula n dibuang cmtu sje... :(
I'm Sorry Mr.Katak... :(

✿A I N A A✿ said...

ena masa asasi dahulu bedah tikus, bila dah masuk degree ni menantikan nak bedah manusia lak.. =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...