Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

10 Mar 2013

Sape nak header free? Serious free



Assalamualaikum.. 

Wink..wink... header baru!!Yea...even simple je tapi aku sangat puas hati sebab hasil daripada usaha sendiri.  Bermulanya mood rajin nak buat header ni bila sorang kawan mintak tolong buatkan header untuk blog dia. Even header aku macam tu je ha... last2 dia suka dengan header aku buat tu. Kat bawah ni header yang aku buatkan untuk dia. 


Lepas tu baru mood rajin untuk buat header diri sendiri tu datang .Tadaaaaa.... Simple je. Angan-angan nak ada DSLR sendiri agak-agak bila ye boleh tercapai? Huhuhu


So, dikala mood rajin aku tengah datang ni.. Sapa-sapa nak mintak tolong aku buatkan header boleh la ye.. FREE OF CHARGE. 

Sapa-sapa berminat boleh komen, dan tinggalkan emel ye. Saya buat kalau ada kelapangan waktu sahaja ya :)

Cuma mintak follow dan review blog ni sikit-sikit ye. Thank you!







4 comments:

-effa ayub- said...

hyep..nice ur header :)

I K A :) said...

saya berminat. free je eh ? :)

I K A :) said...

ika tak pandai lah nak email :(

Iffah Nadiah said...

Kak Ira kite nak .. Free je kan ..