Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

25 Mar 2015

Manager-to-be

12.02am

Selamat Malam!

Just nak share, one of exciting class aku untuk sem ni ialah kelas BJTH 3053 Project Management, conducted by Dr Faizatul Akmar Abdul Nifa.

Seriously best, awesome. Tak rasa macam "pergi kelas" sangat. Rasa macam enjoy je setiap second dalam kelas tu. Sebab apa, as mention aku kos math, basicly sepanjang class kau akan tatap muka kalkulator tu tanpa henti. 

But class project management ni, of course la bukan math class, then sangat awesome sebab Dr Faiz sangat pandai variasi kan sesi pembelajaran tu. Which mean, tak sempat nak mengantuk, ada je aktiviti yang dia selitkan. 

Oraite, nak share this project that my team and I are in progress to make it real. We were mention to organize a project which contribute 30 marks for our carry mark. 

We've decided to organize lemonad stall. 

For now on, I just settle up with Work breakdown Structure (WBS) for our team. 

WBS ni basicly to make our project more organize and deliverable to meet customer demand. 



fuhhh nampak simple. Tapi rumit jugak nak buat every liltle particular things by computer ni, lebih rela tekan-tekan kalkulator je la.. haaaaha. ok nite. Assalamualaikum


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...