Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

26 Mar 2015

Kucing jaga ikan



Assalamualaikum

Done untuk minggu ke-5 for this sem. The most exhausted week sepanjang sem ni. Task tak payah cerita dia punya menimbun. Kalau disusun, mahu menggunung.

Stop cerita part "kepenatan" untuk minggu ni.TApi rasa penat tu hilang sebab once sampai bilik, ada this liltle red fish, yang baru beli semalam  HAha


Name : Kê'ài (means cute)

Date of bought (haha) : 25.03.2015


Cara nak dapatkan ketenangan dan hilangkan stress salah satunya ialah tengok ikan berenang.

Lagi fun bila tengok mulut dia yang kecik cenonet tu tengah makan. Hilang kejap letih mengadap assignment.


Here we go,  this cat memang kitorang bela dari lahir. Now dah besar. Diorang lahir bulan November 2014.


So sekarang turn diorang pulak "jaga" Kê'ài




Ha, tangan sape tu


Kê'ài wanna friend, can aaa?

                                                  hmmm tak boring ke Kê'ài dok dalam tu?


OK. MAgrib already kat sintokyo ni. ASsalamualaikum

2 comments:

ezyra daniel said...

time kecik dulu slalu bela ikan laga ni. pastu malas tukar air then ikan tu pon matiiiiiiiiiiiiiiii

Cik Tanpa Nama said...

Hehehe kesian nya ikan tu @ezyra daniel