Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

4 Mar 2016

Tersuka Bestfriend sendiri


Assalamualaikum

Entah, aku rasa worst betul sekarang ni. I dont like this feeling. Kenapa aku rasa TERsuka dekat bestfriend aku sendiri. Aku wish aku boleh untuk HILANGkan perasaan ni. Entah. Untuk aku, friend is just friend. Tapi laetely ni entah macam goyah pulak prinsip aku tu.

but now aku tengah berperang dengan diri aku sendiri. Aku nak ELIMINATE those feeling, tolong aku!

Aku TOTALLY TAK PERCAYA LELAKI. Itu prinsip aku.

I hate myself! Just hate lilte of myself yang part TERsuka bestfriend sendiri tu. Payah kot. Macam serabut gila.

Aku try to avoid him. Tapi inilah pulak jadinya. Semampu mungkin aku cuba elak.


Actuly, aku dah tak de la teruk sangat sampai maghrib pun tido. Just U try to IGNORE HIM actually. But as can be seen, dia risau.

tapi frankly speak, he is my coursemate, classmate, groupmate dan study buddyz.

He is my STUDY BUDDYZ. alhamdulilah Allah make us meet in this point of journey. With redha Allah dan usaha together, we achieved FLYING COLORS OF RESULT together. Sumpah nak nangis masa keluar result tu. And thats point, dia beriya nak arrange timetable sama for this semester until lastsemester in sha Allah. and GRAD ON TIME!


Aku rasa he treat me liltle bit different from other girl. Tapi I'm not so sure la. Maybe he just gentle with girls. But from my friend's talk, dengan orang lain, he just moderate. Entah weiiiii aku tak nak perasaan-perasaan macam ni

Tolonglah pergi,



This message happened on 3rd March 2016 when he reached at his point of blur in doing research of our subject. (Katanya)  but not so sure actually. Entah


I dont know his reaction to me ni just a normal react with others jugak ke macam mana. sebab aku memang totally kasar layan dia. bukan lah jenis yang sikit-sikit hihihihi sikit-sikit hehehehe. sambil nak touch up make up or what not. I' m just be me yang sumpah wei kasar gila.


Aku cuba sedaya mampu to ignore this feeling yang serious menagarut dan tak patut ada. He just my friend. (Kata mulut, kata hati, hopefully seiring)

kuat Iera, kuat!

in sha Allah target utama kitorang is to GRADUATE ON TIME. insha Allah :)












No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...