Followers


AMARAN : Blog ini adalah perjalanan kisah hidup sorang budak perempuan dari zaman sekolah hingga kini, seorang mahasiswi, tahun akhir di sebuah universiti tempatan yang sedang menjalani praktikal di ibu kota Malaysia.

Gaya bahasa yang keanak-anakkan bagi post lama mohon dimaafkan. Tak akan delete post lama. Kerana setiap tulisan, ada ceritanya :) People changes bro!
I LOVE MYSELF VERY MUCH..AND
YOU SHOULD, TOO

25 Oct 2016

Am I a loser?


Exact time right now : 3.12pm
Dan, pukul 6 petang ni aku ada midsem. Dan aku belum pun baca apa-apa lagi.
Kepala sakit gila.
Dan tak selesa gila dengan keadaan sekarang ni.
Aku rasa kejap lagi, aku masuk dewan exam, sekadar isi dan tick-tick je jawapan apa aku rasa betul. Dan aku malas nak fikir apa pun sekarang ni,


Sakit nya kepalaaaaaaaaaaaaaa~



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...